Про компанію

Якість.

Ми принципово не використовуємо маргарин і пальмову олію — тільки вершкове масло 82,9% жирності. Інші інгредієнти — виключно натуральні продукти. Наше борошно відрізняється високим вмістом білка і клейковини, що робить хліб не тільки смачним, але і корисним для вашого здоров'я. Воно — від кращих місцевих виробників.

Сучасність.

На нашому виробництві — найсучасніші печі та обладнання, які забезпечують кращу якість і спрощують роботу майстрів. Випікається наша продукція в сучасній подовій печі самої останньої моделі, де в камерах відбувається рівномірний розподіл тепла, в результаті хліб ідеально пропікається, має хрустку скоринку і м'якуш.

Традиції.

Це знання і секрети ремесла, які перетворилися на справжнє мистецтво! Ціною великих труднощів, багаторічних зусиль, бережного ставлення до кулінарної спадщини.

  • Майстерність

    Це більше 10 000 годин кропіткої праці і роботи за плечима. Це вдумлива робота пекарів, кухарів, кондитерів та шоколат’є, чиїми руками створюються наші приголомшливі десерти і цукерки, випікається натуральний хліб і смачна випічка.

  • Ручна праця

    Наш хліб, випічка, десерти — це 100% ремісничий продукт. Кожен багет, кожен круасан еклер або макарони виготовляються вручну нашими майстарими. Перед тим, як потрапити на прилавок, кожен продукт оцінюється на якість.

  • Натуральність

    Сьогодні багато хто говорить про натуральність своїх десертів. Але по-справжньому натуральні десерти не зберігаються до 5 діб. Наш термін придатності — всього 12-36 годин. Це найкраще підтвердження їх натуральності. На відміну від промислового виробництва хліба, від замісу до випікання у нас йде до 20 годин, це метод тривалого бродіння при низькій температурі, коли тісто повільно підходить, набираючи смак і аромат.

До початку