Здобне шоколадне тісто на заквасці з додаванням горіхового праліне і шоколадних дропсів.
Декор: шоколадна помадка, шоколадна крихта.
7 днів– в упаковці при 18±3°C.
Переглянути
Традиційна паска вагова з декором із марципану ручної роботи. Тісто – традиційна паска
Замовлення за 3 дні.
Мінімальна вага від 800 г – 3 кг.
Точна вага буде відома після того, як паска буде випечена та прикрашена.
Переглянути
Фірмову сирну паску ми готуємо за традиційним рецептом, вона пресується и формується в спеціальних формах з церковним орнаментом без теплової обробки.
Склад: натуральний 9% сир, вершки 38%, вершкове масло, цукати, мигдаль.
36 годин при +2+6°С.
Переглянути