Здобне тісто (на заквасці) на сметані, з родзинками, цукатами та апельсиновою цедрою. В декорі використовують цукати, сухофрукти та в'ялена вишня. Солодкість – помірна.
7 днів– в упаковці при 18±3°C.
Переглянути
Здобне тісто (на заквасці) на сметані, з родзинками, цукатами та апельсиновою цедрою.
В декорі використовують цукати, сухофрукти та в'ялена вишня.
Солодкість – помірна.
Переглянути
Здобне шоколадне тісто на заквасці з додаванням горіхового праліне і шоколадних дропсів.
Декор: шоколадна помадка, шоколадна крихта.
7 днів– в упаковці при 18±3°C.
Переглянути
Фірмову сирну паску ми готуємо за традиційним рецептом, вона пресується и формується в спеціальних формах без теплової обробки.
Склад: натуральний 9% сир, вершки 38%, вершкове масло, цукати, мигдаль.
36 годин при +2+6°С.
Переглянути