Запечена буженина (свинина).
Замовлення – від 0,5 кг.
Точна вага буде відома після готовності продукту.
Замовлення за 2 дні.
До Великодня (20.04) замовлення приймаємо до 18.04 до 10:00. Переглянути
Запеченная качка з яблуками, фарширована чорносливом та курагою, з соусом на основі яблук та діжонської гірчиці.
Вихід готового продукту – 1,5-2 кг. Точна вага буде відома після готовності продукту.
Замовлення за 2 дні.
До Великодня (20.04) останній день замовлення 18.04 до 10:00.
Переглянути
Запечена ковбаска домашня
Замовлення – від 0,5 кг.
Точна вага буде відома після готовності продукту.
Замовлення за 2 дні.
До Великодня (20.04) замовлення приймаємо до 18.04 до 10:00.
Переглянути
Традиційна паска вагова з декором: апельсиново-зефірна глазур, квіти та інші елементи – марципан. ХВ –печиво домашнє.
Замовлення за 3 дні.
Оптимальна вага 800 г – 1 кг.
Точна вага буде відома після того, як паска буде випечена та прикрашена.
Переглянути
Традиційна паска вагова з декором: апельсиново-зефірна глазур, квіти та інші елементи – марципан. ХВ –печиво домашнє.
7 днів– в упаковці при 18±3°C.
Замовлення за 3 дні.
Оптимальна вага 800 г – 1 кг.
Точна вага буде відома після того, як паска буде випечена та прикрашена.
Ціна вказана за 1 кг паски. Переглянути
Здобне тісто (на заквасці) на сметані, з родзинками, цукатами та апельсиновою цедрою. В декорі використовують цукати, сухофрукти та в'ялена вишня. Солодкість – помірна.
7 днів– в упаковці при 18±3°C.
Переглянути
Здобне тісто (на заквасці) на сметані, з родзинками, цукатами та апельсиновою цедрою.
В декорі використовують цукати, сухофрукти та в'ялена вишня.
Солодкість – помірна.
Переглянути
Здобне шоколадне тісто на заквасці з додаванням горіхового праліне і шоколадних дропсів.
Декор: шоколадна помадка, шоколадна крихта.
7 днів– в упаковці при 18±3°C.
Переглянути